top of page

2GET-THERE

Samen sterker vooruit! Dat is waar het nieuwe programma 2Get-There voor staat. Voor jongeren is het niet altijd even gemakkelijk, zeker niet in de uitdagende en beperkende Corona tijd. Meer dan voorheen worstelen jongeren met: schoolwerk, keuzes voor de toekomst, lastige situaties thuis, schulden, verslavingsgevoeligheid, prestatiedrang, social media en meer. 2Get-There biedt jongeren de helpende hand door samen op zoek te gaan naar energizers binnen hun eigen leven. Samen zetten we een belangrijke stap in de maatschappij. Waar krijg jij energie van en hoe kan je hetgeen dat jou energie kost, nou positief inrichten?

De 2Get-There jongerencoaches, Jeff van der Bult, Maroussia van den Hoek en Sjoerd Versteeg, voelen zich sterk betrokken en zijn gedreven om de jongeren te ondersteunen. De professionals zijn geschoold en dragen – door de directe samenwerking met SNO (Sportieve Naschoolse Opvang) en HinkStapSprong Leusden – een breed georiënteerd netwerk. Met name het al bestaande netwerk speelt een essentiële rol. Hierdoor maken wij gebruik van de collectieve en verbindende kracht.


2Get-There is laagdrempelig en relatiegebonden ingericht, zodat het voor jongeren aantrekkelijk is om bij ons te komen en zich te ontwikkelen. De jongeren worden bij ons – afhankelijk van ieders situatie – zowel individueel als in groepsverband meegenomen in een positieve flow van haalbare en zelf opgestelde doelen. In een (inter) actieve vorm van coaching gaan wij samen met de jongeren op zoek naar zijn/haar talent en kwaliteit in het leven. Presentiebenadering en (positief) oplossingsgericht werken vormt de kern van de werkethiek van 2Get-There.

2Get-There is gevestigd op de club van MHC Barneveld en bij Roda’46 Leusden. We zijn geopend op afspraak van maandag t/m vrijdag 9.00 tot 20.00 uur. Deze kan gemaakt worden via de contactgegevens van onze jongerencoaches. 

Jongeren met een beperking, psychisch probleem of aandoening komen in aanmerking voor een subsidie via de jeugdwet: deze is bedoeld voor jongeren die zorg, hulp en/of ondersteuning nodig hebben. Neem contact met ons op over de mogelijkheden omtrent een subsidie aanvraag.

2Get-There: Diensten

JONGERENCOACHES

Wie wij zijn?

2Get-There: Teamleden
7b33f537-12d0-44e1-b0b0-9bca816f7395.JPG

JEFF VAN DER BULT

Jongerenwerker

Vind hier het plan van aanpak van de jongerencoaches van 2Get-There

2Get-There: Tekst
bottom of page