top of page

OVER SNO ZORGT

In 2009 opende SNO (Sportieve Naschoolse Opvang) hun eerste BSO-vestiging in Woudenberg. Al snel groeide de locatie uit zijn jasje en besloten zij ook in Leusden, Barneveld, Scherpenzeel en Achterveld zich te vestigen. Elke dag hebben we te maken met ouders, kinderen en jongeren, iedereen uniek en divers. Waarbij de ene het lukt om zelfstandig te sporten en spelen, heeft de ervaring geleerd dat dit niet vanzelfsprekend is voor iedereen.

Sommige kinderen of jongeren hebben juist net wat meer aandacht en begeleiding nodig. Voor SNO betekende dat niet dat je daardoor er niet meer bij kunt horen. Sterker nog, bij ons krijgt iedereen een gelijkwaardige kans om mee te doen en bekijken we samen de mogelijkheden. Zo ontstonden de trajecten bij SNO zorgt. 

‘Het is iedere dag weer fantastisch om te zien hoe de iedereen met en van elkaar leert en inclusiviteit samenkomt door sport en spel’. Met veel plezier en passie begeleiden de medewerkers van SNO Zorgt dit traject. SNO Zorgt kijkt naar de mogelijkheden van kinderen/jongeren in plaats van naar de beperkingen, ongeacht leeftijd, ontwikkelingsniveau of zorgbehoefte. Dat betekent dat je ook met een extra zorgvraag welkom bent bij SNO Zorgt. In dit traject wordt sport en spel gezien als een rode draad en de normen en waarden die SNO Zorgt hanteert, zijn hierop gericht. Sportiviteit, ontdekken, grenzen leren kennen en samenwerken blijft dagelijks aan de orde!

dd6f53c5-1baf-47c8-8d64-8aa160ffdf84.JPG
bottom of page